Lähetys on käynnissä.

Villen ja Jannen striimikoulu

  • Verkossa
  • 06.05.2021 12:00

Eventio Group Oy ja Kuja Media Oy järjestävät yhteistyössä ilmaisen virtuaalitapahtuman kaikille striimitapahtumien tuotannosta kiinnostuneille.

Saat webinaarin yhteydessä vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Millaisille tapahtumille striimaus sopii?
  • Mitä tarvitset striimin lähettämiseen paikan päällä?
  • Miten toteutat ilmoittautumisen tai lipunmyynnin striimitapahtumaan?

Tämä tapahtuma on tarkoitettu jokaiselle, joka vielä miettii tapahtumansa viemistä verkkoon. Striimaus on oivallinen tapa tarjota yleisölle elämyksiä helposti saavutettavalla tavalla, ja sen soveltuvuutta omille tapahtumille kannattaa jokaisen tapahtumanjärjestäjän harkita. Saat striimikoulussamme käytännönläheiset vinkit ja opastuksen aina striimauksen toteuttamisesta lipunmyyntiin saakka.

Striimin toteuttaminen käytännössä

Kuja Media Oy:n Janne Kujala on tapahtumatekniikan ja videotuotannon asiantuntija. Jannen ohjeiden avulla toteutat striimisi teknisesti laadukkaasti niin kuvan, kuin äänenkin osalta. Kuja Median ammattitaito ja laadukas kalusto rientävät avuksesi, kun haluat nostaa virtuaalitapahtumasi uudelle tasolle.

Striimin kaupallistaminen

Evention helppokäyttöisellä työkalulla julkaiset striimit ja striimitallenteet, ja asetat “maksumuurin” niiden katselemiseksi. Myynti tapahtuu omasta, brändisi mukaisesta verkkokaupasta, jossa voit myydä myös livetapahtumaliput ja tukituotteet. Evention työkalusta ja virtuaalitapahtuman kaupallistamisesta kertoo Eventio Groupin kehitysjohtaja Ville Mattila.

Tilaisuuden juontaa pitkän linjan tapahtuma-alan ammattilainen Miia Rosala, joka jakaa striimissä parhaat vinkkinsä onnistuneen virtuaalitapahtuman järjestämiseksi.

Ilmoittaudu nyt, laita merkintä kalenteriin, ja tule kuulolle!

Ennakkokysymyksesi striimauksesta voit jättää täällä: https://fbly.io/l/8dyhps. Nostamme tulleita katsojakysymyksiä mukaan lähetykseen.

Tilaisuus on maksuton
Kesto: max. 1,5 h

TuoteHintaMäärä
Striimilippu (tallenne) €0.00